Festë për Ditën e Pavarësisë së Kosovës në Lozanë

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës, së bashku me Shoqatën e Studentëve Shqiptarë të Universitetit të Lozanës janë të lumtur t’ju ftojnë në një mbrëmje për të festuar Ditën e Pavarësisë së Kosovës.

Në program do të jetë fillimisht shfaqja e ansamblit “Gëzuar” dhe e grupit “Ilirët”, të cilët do të prezantojnë disa valle tradicionale të shkëlqyera.

 

Ngjarja është marrur nga www.albinfo.ch