Festojmë Kuq e Zi në Singen

Shoqata Rinia dhe Singeni po festojnë KUQ E ZI! Ju mirëpresim me datën 04.11.2017 në Scheffelhalle të Singenit
Do t’ju argetojnë këngëtarët të mirënjohur Mahmut Ferati dhe Bajram Gigolli, Kushtrim Dobra. Për valle dhe program kulturor do përkujdeset Shoqata Rinia!

 Ora :18:00
Vendi:cheffelhalle të Singenit
Hyrja: 15€ (Deri 10 vjet falas)