“Java e Madhe” – Orari i Meshëve

“Java e Madhe” – Orari i Meshëve

Të hënën (26 mars) – Rrëfirme prej 4:00 pm – 8:00 pm

Të martën (27 mars) – St. Patrick’s Cathedral – 4:00 pm – Meshë

Të Enjtën e Madhe (29 mars) – Darka e Mbrame, Themelimi i Euharistisë së Shenjtë, Larja e këmbeve, Meshë 7:00 pm.

Të Premtën e Madhe (30 mars) Udha e Kryqit 7:00 pm 
– Zbulimi i kryqit 7:30 pm

Të Shtunën e Madhe (31 mars) – Vajtimet e Jeremisë dhe bekimi i ushqimeve 10:00 am 
– mbas bekimit gjueti me Vezë të Pashkëve, për fëmijë 
– 8:00 pm – Vigjilja e Pashkëve 
– Dhe mënjiher mbas Mëshet do të jetë bekimi i ushqimeve.

E Diela e Pashkëve: (01 prill) – 
Meshë 9:00 am 11:00 am & 1:30 pm