Koncert me sopranon – Alketa Cela

Sporanoja e njohur shqiptare Alketa Cela do të mbajë koncert më 1 dhjetor 2017, duke filluar nga ora 20:30 në qytetin e Lyon, Francë.

Ky koncert organizohet nga Passion Opera, Francë.

Për më shumë detajet rreth çmimit të biletave, rezervimeve dhe koncertit, ju lutem klikoni vegëzën: https://www.billetweb.fr/recital-alketa-cela