Koncerti ”Tinguj për vendin tim” në Toronto

Koncerti ”Tinguj për vendin tim” në Toronto është koncert bamirësie në ndihmë të shqiptarëve në nevojë frymëzuar nga emisioni ”Shqiptarët për Shqiptarët”.

Koncerti fillon nga ora 18:00 dhe bileta për këtë ngjarje kushton 50$.