Konferenca: Historia e shqiptarëve në Zvicër

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës organizon Konferencën një ditore ”Historia e shqiptarëve në Zvicër”, me ligjërues Uelei Leuenberger.

Uelei Leuenberger është themeluesi i Universitetit Popullor Shqiptar të Gjenevës dhe që gati 4 dekada një mik e mbështetës i shqiptarëve, autor i një libri mbi historinë shqiptarëve në Zvicër.