Kosova on the World Stage

Më 25 maj 2017, Fondi Kosovaro-Amerikan për Edukim (KAEF), do të mbajë ngjarjen vjetore me temën “Kosova on the World Stage” në Russian Tea Room në New York.

KAEF është program akademik, i cili ofron bursa të plota për kosovarët e talentuar, që të vazhdojnë edukimin e tyre të nivelit master në universitetet më prestigjoze në SHBA. Fotbollisti Lorik Cana dhe të kongresmenit amerikan, Eliot Engel,jan mysafirë të veçantë ku do të mbajnë fjalimet kryesore në këtë ngjarje.

Postimi në Facebook:

Join us for this year’s KAEF Spring Gala, featuring keynote guests Lorik Cana and Congressman Eliot Engel!

Kosova on the World Stage will showcase the remarkable successes that are driving Kosova to international attention. Whether it is in the field of business, international politics, sports, or the arts, our KAEF Fellows and esteemed guests are solidifying Kosova’s place on the World Stage. Join us for an exclusive evening to celebrate these achievements and toast to Kosova’s bright future!

With your Kosova on the World Stage ticket, you and your event guests will also enjoy access to a complimentary general admission ticket to a private screening of the film, Battle in the Balkans! The screening is on Saturday, May 27th at 7pm. Battle in the Balkans is a film that chronicles the Albanian National Team and their journey to their qualification in the 2016 UEFA European Championship.

This special evening is organized by American Councils for International Education. The event will benefit the Kosovo American Education Fund (KAEF).