Mbrëmje festive për festën e flamurit kombëtar

Ju njoftojmë se Komuniteti Shqiptaro-Amerikan në Illinois do të organizojë dy aktivitete madhështore në Chicago me rastin e Pavarësise së Shqipërisë, në muajin Nëntor.

1) 22 NËNTOR, 2018 – Mbrëmje Festive ku për argetimin tuaj do këndojnë artistët e njohur: Eli Fara, Mariola dhe Jurgen Kaçani. Në darkë nuk do te mungojnë po ashtu edhe te ftuar special.

ADRESA:
Diplomat West Banquet Halls.
681 W North Ave, Elmhurst, IL 60126

ÇMIMI: 
$50 për të rritur mbi moshën 12-Vjeçare.
Falas për femijë nën moshën 12-vjeçare.
Për të gjith ju Që beni pagesën paraprakisht, çmimi do jetë $45 për të rritur. dhe do ju garantohet vendi uljes.

Studentët dhe pensionistët: $45

Bëni pagesën nëpërmjet
ZELLE ([email protected]) apo
PayPal (aaciusa.org)

Ngjarja në Facebook: https://www.facebook.com/events/309192539895671/.