Minipanair i librit shqip në Lucern

Në mbështetjen e rrjetitë të Bizneseve Shqiptare në Zvicër,me datë 14 dhe 15 tetor, në Lucern do të organizohet një minipanair i libri, i pari i këtij lloji me libra në gjuhën shqipe.Minipanair është i hapur nga ora 10:00 deri në 17:00,ftohen të gjithë adhurustë e libritë të jenë pjesë e këti minipanair të parë me tituj dhe libra shqipë në Zvicër.