Ngjarje dhe shfaqje e drejtpërdrejtë nga Instituti Shqiptar në New York

Me datë 28 shtator Instituti Shqiptar në New York ka kënaqësinë të prezantoj shfaqjen premierë të Fluefangern / Mizat e gjuetisë.

Artistët pjesëmarrës:

  1. Antoneta Kastrati
  2. Petrit Halilaj
  3. Sislej Xhafa

Për më shumë detaje ju lutem klikoni Këtu.