Panairi i turizmit “Fespo 2019” në Cyrih

Shqipëria merr pjesë për herë të dytë në një panair ndërkombëtar turizmi në Cyrih. Ajo do të paraqitet në “Fespo 2019” prej datës 31 janar deri 03 shkurt 2019, në një format si asnjëherë më parë, shkruan albinfo.ch.

Shqipëria prezantohet në njërin nga pavionet të një panairi ndërkombëtar të këtyre përmasave. Edhe këtë herë bukuritë shqiptare do të prezantohen nga Saimir Shala, i cili tashmë organizon udhëtime grupore nga Zvicra për në Shqipëri.

Ai e kishte prezantuar i vetëm Shqipërinë edhe vitin e kaluar në këtë panair, mirëpo kësaj here do të ketë edhe risi të tjera.

“Në bashkëpunim me «Edelweiss» do të organizohet këtë vit edhe një lojë shpërblyese, ku të gjithë pjesëmarrësit mund t’i fitojnë 2 bileta të aeroplanit Zürich-Tiranë-Zürich”, bën të ditur për albinfo.ch Saimir Shala nga kompania “Albanien Reisen”.

Nga 31 janari deri më 3 shkurt 2019 vizitorët e FESPO-s mund të mësojnë për tradita mongoliane dhe kulturën nomade. Mongolia do ta nderojë këtë vit panairin më të madh të Zvicrës, si një vend pritës.

Pavionin e Shqipërisë mund ta gjeni në Sallën 3, Standi 3.030, dhe mund të shijoni një gotë verë nga Shqipëria!

https://fespo.ch/fes-de.aspx

Marrur nga Albinfo.ch