Promovim i librave në Gjenevë

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës dhe Komuniteti Shqiptar i Gjenevës kanë nderin të ju ftojnë në promovimin e dy librave të autorëve shqiptarë:

– LEKSIKON I AUTORËVE SHQIPTARË NË ZVICËR, me autorët: Besnik Camaj dhe Shefqet Dibrani

– TRESORS ALBANAIS, Proverbes du pays des Aigles, me autore : Rina Çela Grasset.

Ora: 19:00
Vendi: Universiteti i Gjenevës – Uni Mail/ Salla MR280
Adresa: Boulelvard du Pont-d’Arve 40 1205 Genève

 

1