Promovohet “Lisi&Leka” nga Bardhec Berisha

Të enjten me 21 shkurt 2019, në orën 19 00 në Winkel (Winkelriedstr.12, 6003 Luzern) promovohet përmbledhja poetike “Lisi&Leka”, shqip-gjermanisht, e autorit, Bardhec Berisha.Për librin do të flasin shkrimtari zviceran Pablo Haller, Blertë Berisha, etnologe si dhe vet autori.

Marrur nga www.albinfo.ch