Shfaqja e filmit dokumentar “Mendoj pёr Ty” në Institutin Britanik të Filmit

Kemi kёnaqёsinё e veçantё dhe jemi shumё tё nderuar qё artistja jonё Alketa Xhafa Mripa ёshtё ftuar pёr tё mbajt njё fjalim nё BFI, para shfaqjes sё filmit dokumentar “Mendoj pёr Ty” qё pasqyron tregimin prapa krijimit tё instalacionit tё artit pёr viktimat e dhunёs seksuale nё Kosovё nga artistja. Ngjarja fillon prej ores 18:00