106 vjetori i Festës së Flamurit nga The Albanian-American Society Foundation

Bronx Borough President Ruben Diaz Jr në bashkëpunim me The Albanian-American Society Foundation dhe Sons & Daughters of Albania in America organizojnë ngjarjen festive për nder të 106 vjetorit të Pavarsisë së Shqipërisë duke filluar nga ora 13:00.