Shoqata e Gruas Shqiptare Amerikane – Marigona organizon mbrëmje për 8 Mars

Shoqata e Gruas Shqiptare Amerikane -Marigona për nder të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, më  8 Mars 2017 organizon mbrëmje festive dhe humanitar.
Kjo mbrëmje përpos që ka karkater festiv, qëllimi i saj është që të mbledhë donacion që të ndihmoj një vajzë nga Krusha e Madhe në shkollimin e saj.
Mbrëmja fillon nga ora 18:00 deri në 24:0.0.

Çmimi i biletës është $90 dhe i ftuar  special do jetë këngëtari i njohur Sinan Vllasaliu.
Për me shumë informata keni dhe linkun e Facbook-ut https://www.facebook.com/shoqatamarigona/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf