Shqiptarët në Triesta – Jeta triestine e Aleksandër Moisiut

Të shtunën, më 11 korrik 2018, nga ora 11:00, në Bibliotekën publike “Vexhi Buharaja” – Berat, zhvillohet takim me albanologun italian Paolo Muner me temë “Shqiptarët në Trieste – Jeta triestine e Aleksandër Moisiut”, prezantuar nga profesor Edmond Buharaja dhe Dr. Florabla Duma.

Ju mirëpresin!