The Kosovo Justice System: the past, the present and the future

Shoqata e Avokateve Shqiptaro-Britanik ka nderin ta organizoj ngjarjen e radhes me ligjerues Enver Pecin, Kryetar te Gjykates Supreme te Kosoves. Z. Peci do te flet per punen e deritanishme te gjykates, sfidat e sistemit ligjor te Kosoves dhe vizionin per te ardhmen. Te mireseardhur jane avokatet, studentet dhe te tjere te interesuar rreth temes. Ardhjen mund t’a konfirmoni duke na shkruar ne emailin [email protected].

Detajet për organizimin: https://www.facebook.com/events/254542088558447/.