Rreth 120 studentë shqiptarë në 20 vjet me bursë “Gjergj Kastrioti” në Un.Miçigan

“Si anëtar i bordit “GSKF” jam krenar për çdo fitues të kaluar dhe të ardhshëm”,- shkruan prokurori shqiptaro-amerikan Gjon Junçaj

Për studentët shqiptarë që ndjekin Universitetin në Michigan të Shteteve të Bashkuara, Fondi i Bursës së Gjergj Kastriotit (“Gjergj Kastrioti Scholarship Fund”-“GSKF”) ka dhënë bursa për 20 vjet.

Gjatë kësaj periudhe kanë përfituar këto bursa deri më tani rreth 120 studentë shqiptarë.

“Si anëtar i bordit “GSKF” jam krenar për çdo fitues të kaluar dhe të ardhshëm”,- shkruan prokurori shqiptaro-amerikan Gjon Junçaj.

Prokurori Junçaj thekson gjithashtu në një postim në facebook se “secili përfaqëson më të mirën për ne: i zgjuar, që punon fort, krenar për trashëgiminë e tyre, përkushtuar komunitetit më të mirë shqiptar të mundshëm”.

Postimi në anglisht:

For Albanian students attending university in Michigan, USA. The Gjergj Kastrioti Scholarship Fund (GKSF) has been awarding scholarships for 20 years — approximately 120 students have benefitted so far. As a member of the original GKSF board I am proud of each past and future winner. Each one represents the best in us: smart, hard-working, proud of their heritage, dedicated to the best Albanian community possible.