Beta

Diaspora Flet n’Detroit

DiasporaFlet n’Detroit, pas një takimi shumë frymëzues me komunitetin shqiptaro-amerikan. Falënderim shumë i veçantë vëllezërve Etrit Demaj, Edi Demaj dhe…

...