Diaspora Flet n’Detroit

DiasporaFlet n’Detroit, pas një takimi shumë frymëzues me komunitetin shqiptaro-amerikan. Falënderim shumë i veçantë vëllezërve Etrit Demaj, Edi Demaj dhe Elisa Malile, për përkrahjen, mikpritjen dhe organizimin e ngjarjes. Germin falënderon përzemërsisht të gjithë pjesëmarrësit të cilët na u bashkuan dhe ju faleminderit që i ndatë eksperiencat dhe mendimet tuaja për diasporën shqiptare. Urojmë që ky të jetë fillimi i bashkëpunimit tonë dhe presim t’i eksplorojmë mundësitë për të punuar së bashku.

DiasporaFlet in Detroit – such an inspiration meeting with Albanian-American community. We sincerely thank brothers Etrit & Edi Demaj dhe Elisa Milale for welcoming, supporting, and organizing this event. Germin would like to take this opportunity to thank all the participants who joined us and for sharing your experiences and thoughts about Albanian Diaspora. This is the first step and there is still plenty of work that needs to be done. We look forward to exploring opportunities to work together.