Beta

Praga, Prishtina, Tirana…

Shkruan: Migjen Kajtazi Do të dëshiroja që në çdo vizitë që krerët e kryeqyteteve shqiptare do ta bëjnë në qendra…

...

Zjarri dhe Facebook-u

7 tetor 2017, ora rreth 20, aeroplani aterroi në aeroportin e Prishtinës, i nisur nga Gjeneva. Duartrokitjet i dedikohen pilotit,…

...