Beta

Apliko në kampin ‘TOKA JONË’

ÇKA ËSHTË ʺTOKA JONËʺ? TOKA JONË është kamp veror për të rinjë nga Diaspora, Shqipëria dhe Kosova ku kalohet një…

...