Beta

Ansambli "TROJET"

Strahleggweg 30, 8400 Winterthur, Switzerland
Gjejë në hartë
  • 4

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qëllimi kryesor i ansamblit "TROJET" është rujtja, kultivimi dhe prezentimi i vlerave të mirfillta kulturore përmes këngëve, valleve. veshjeve dhe lojërave popullore duke prezentuar kështu vlerat e larta burimore, tradicionale si dhe ato koreografike.