Ansambli “Trojet”: Festë për 10 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Ansambli “Trojet”,organizone festë për 10 Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës,më17,02,2018 .

Hyrja: Falas
Vendi: Hotel Zentrum Toss
Ora: 19:00
Kjo mbrëmje do të shoqrohet me muzikë,valle nga muzikantë të njohur të mozikes folklorike shqiptare  s’i dhe recital nga mysafir i nderit aktori & regjisori Dibran Fylli.
Për më shumë informata këtu e keni linku e facebook-ut https://www.facebook.com/ansamblitrojet/photos/a.