Promovim Librit Makth të autorit Gani Bytyçi

F T E S Ë

PROMOVIM LIBRI

Njoftojmë të gjithë miqtë, krijuesit dhe dashamirët e fjalës së shkruar se organizojmë promovimin e librit Makth të autorit Gani Bytyçi

Gani Bytyçi :

Makth

Referues:
Shefqet Dibrani

Me këtë rast do të bëjmë edhe një bashkëbisedim me autorin dhe autorë të tjerë të pranishëm
Do të ketë edhe lexim fragmentesh nga libri dhe ekzekutim në piano

Promovimi bëhët më 14 prill 2018 në Wintertur duke filluar nga ora 19.00