Ansambli TROJET koncert festiv për 28 Nëntorin

Ansambli „TROJET“ në Winterthur ju fton të festojmë së bashku 28 Nëtorin, Ditën e Flamurit, me program të pasur kulturorë e artistik me këngë dhe valle, e cila mbahet në Hotel Toss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur, Switzerland.

Pjesëmarrës në progam: Motrat Fetahu, Mentor Mushkola, Rrezata Beqiri, Flutur Bytyqi, Ismet Krasniqi(nga Kosova), Ramadan Morina(studio e aktrimit Zürich).

Muzika: Vëllezërit Pervorfi. Moderatore: Fitore Aliu. Programi festiv do të mbahet me datën 24.11.2018 prej orës 19:00, ku do të keni mundësinë të shijoni edhe ushqimet tradicionale. Ju mirëpresim Ansambli “TROJET” Winterthur.