Beta

Lobi Euro Atlantik Shqiptar në Belgjikë

Namur, Belgium 5000
Gjejë në hartë
  • 2

    Ngjarje
  • 1

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Lobi Euroatlantik Shqiptar, është një organizatë jo qeveritare e cila ka për qëllim t’a bashkojë mbarë mërgatën shqiptare anekënd botës, rreth një ombrelle të përbashkët organizative.. Fokusi i lobit është të organizojë aktivitete në fushën e ekonomisë, punës, biznesit, interesa të organizuara në fushat sociale, në fushën e kohës së lirë, në fushën e kulturës ,shkencës, organizimin e seminarëve dhe debateve publike.