LEUASH Belgjikë përkrahë koncert për nder të Pavarësisë së Kosovës

Lobi Euro-Atlantik Shqiptar në Belgjikë përkrahë koncertin familjar i planifikuar për nder të pavarësisë së Kosovës, i cili do të mbahet më 11 shkurt 2017.

Ky koncer përkrahet edhe nga shoqata e tjra në Belgjikë si: Dora Dorës, Makowal, Lobi Euro-Atlatik Shqiptar Belgjikë, nëndega Liezhë.

Këngëtarët: Kumrije Mustafa dhe Besnik Krasniqi

Hyrja: 10 EUR, për fëmijë 12 vjeç falas.

Adresa: Espace Francis Laloux Allée du Parc Reine Astrid 11 5100 Jambes