Beta

Makowal

Chaussée de Charleroi, Namur, Belgium 77
Gjejë në hartë
  • 3

    Ngjarje
  • 0

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Qellimi yne eshte social, ku ndihmojme njerezit te dokumentacionit, perthimit, zhvillimit te aktivitet dhe intetrimin e shqiptareve ne shoqerine belge.

Ne bashkepunim me te tjera shoqata organizojme aktivite nderkulturore me te tjera komunitet. Me vendlindjen kemi shkembim te ideve, problemeve dhe eksperincave.