Film dokumentar për veprat e Gani Azemi-t

Në kuadër të projektit KOSOV’A Namur, kemi nderin t’ju ftojmë të merni pjesë në filmin dokumentar kushtuar veprimtarit të çështjes së Kosovës, zotëri Gani Azemi.

Programi :

Film dokumentar dhe debat në prezencën e Znj. Majreme Azemi dhe Zt. Liridon Lika.

Ky aktivitet mbahet më 12.02.2018 në ora 19:30.

Adresa :  Salla Quai 22,  Rue du Séminaire, 22 à  5000 Namur