Je ne suis pas une arme de guerre

Shoqata MAKOWAL dhe Shtëpia e Rinisë në Jambes, kanë nderin t’ju ftojnë në mbrëmjen teatrale “Je ne suis pas une arme de guerre” nga Zenel Laci, me Anila Dervishi dhe Afrim Jahja,  kushtuar 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës “Kosov’A Namur”, më 13 mars 2018, në ora 20:00, në NAMUR.  Pas shfaqjes së teatrit ne propozojmë një debat me Safet Kryemadhi. 
Ky aktivitet zhvillohet në Palais des Congrès, Place d’Armes 1 në 5000 Namur. 
 
Pjesëmarrja e juaj nderon aktivitetin tonë.
PS: Mbrëmja mbahet në gjuhën frënge në kuadër të ditës ndërkombëtare të gruas.