Beta

Prointegra

Buchthalerstrasse 143, CH-8203 Schaffhausen
Gjejë në hartë
  • 1

    Ngjarje
  • 4

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Osman Osmani bashkë me deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje nga diaspora e Zvicrës, bashkëveprimtarin Faton Topallin, është bashkëthemelues i qendrës profesionale për migracion „Pro Integra“ në Zvicër.

Nga viti 2001-2003 me kete emer eshte udhehequr nje projekt integrimi i Bashkesise Shqiptare te Schaffhausenit ne bashkepunim me institucionet e qytetit dhe kantonit te Schaffhausenit si dhe te entit federal pr migracion.

Prointegra sot është një platformë informuese për diasporën shqipfolëse, kryesisht e fokusuar për ngjarjet në Zvicër por edhe në vendet tjera ku jetojnë shqiptarët.