Mbrëmje Humanitare – Ndihma juaj ndryshon jetë!

Ju ftojmë të merni pjesë në MBRËMJEN HUMANITARE – NDIHMA JUAJ NDRYSHON JETË!

NË MBËSHTETJE TË FAMILJEVE ME NEVOJË TË KOMUNËS SË VITISË dhe organizuar nga Sindikalistët shqiptar në Zvicër në bashkëpunim me Shoqatën «Vitia» Gjenevë dhe të mbështetura e përkrahura edhe nga platformat e shoqatat: prointegra.ch; jamatu.com; Grupi i vallëzimit «Rinia» Spreitenbach; parandalo.ch.

Transmetimi i drejtpërdrejtë në RTK, Plus Televizion dhe Alb’swiss TV

Hyrja dhe çmimi:
CHF 25.00 Online në https://jamatu.com/8335/Mbrëmje-Humanitare
CHF 35.00 në hyrje
Biletë paguhet për fëmijët mbi 12 vjet

Programin artistik:
Gentiana Tafili, këngë shkodrane
Spiro Gegolli, këngë korçare
Afërdita dhe Shpejtim Krasniqi, këngë popullore
Dije Shaqa, këngë popullore
Shkolla shqiptare e vallëzimit SHOTA
Kori i grave LYRA
Grupi i vallëzimit RINIA SPREITENBACH

Marrin pjesë edhe personalitete politike dhe përfaqësuesve të Ambasadave

Donacionet me shënimin e arsyes së pagesës
«Mbrëmje humanitare 28.04.2018»:
VITIA Versoix,
IBAN CH36 0900 0000 1435 1643 0
BIC/SWIFT: POFICHBEXXX

Numrat mobil dhe Viber për donacionet:
076 266 3788
076 787 5154
076 270 2926
076 241 5820
076 271 0355
076 739 3705
076 238 3722
076 697 9049
076 744 2673
076 712 1805

Dhuro 5CHF (apo shumë tjetër) me SMS
Dërgo SMS në 339
Texti: vitia 5

Ju mirëpresin organisatorët dhe përkrahësit e Mbrëmjes Humanitare