Beta

Shoqëria Kulturore-Artistike ''Dardania''

Oststrasse 33, Winterthur, Switzerland
Gjejë në hartë
  • 4

    Ngjarje
  • 2

    Shkrime
  • 0

    Degë

Përshkrimi

Shoqëria kulturore-artistike ''Dardania'' synimin e vetëm e ka:
Kultivimin e traditës sonë kulturore, përmes këngës, valles dhe veshjeve tona tradicionale të trevave tona kmbëtare, duke synuar kështu ruajtjen e identitet tonë kombëtar.
Ajo organizon koncerte, manifestime të ndryshme kombëtare dhe internacionale, duke promovua keshtu gjithë vlerat e mirëfillëta të kombit tonë në diasporë.