Festa e 28 Nëntorit – Shoqëria kulturo-artistike “Dardania” – Winterthur

Edhe përkundër momenteve jo të mira në trojet tona, dhe me shqetësim të madhë po i ndejkim ngjarjet që po zhvillohen në Shqipëri Kosovë,  Maqedoni, Luginë të Preshevës  e Mal të Zi.

Me shpresë se do të bëhet mirë në përgjithësi, me rastin e festave të Nëntorit, SH.K.A „ DARDANIA“ nga Winterthuri i Zvicrës, në bashkëpunim me Ministrinë e Diasporës dhe Investimeve Strategjike të Kosovës, organizon festë për nder të 28 Nëntorit, ditës së Flamurit dhe Pavarësisë së Shqipërisë, me një program të pasur kulturor e artistik, me këngë, valle, recitime e dramatizime nga përvoja e saj tash e 24 vite, ku së bashku me Shkollën Shqipëtare të Vallëzimit „SHOTA“ në Zvicër, Ansamblin „ ABËRESHA“ nga Sirnahu, dhe nikoqiren e manifestimit SH.K.A „DARDANIA“ nga Winterthuri.

Natyrisht se do të keni rastin të keni edhe një apero të aranzhuar dhe financuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike e Kosovës, e cila kësaj here do të jetë në bashkëpunim të aktivitetit „ Ditët e kulturës shqipëtarenë Zvicër“  me moton „ Festojmë së bashku  festat e Nëntorit“

Festa mbahet më 01 dhjetor 2018 nga ora 19:00 , në Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 8406 Winterthur.

Ejani të festojmë së bashku, një herë në vitë për Flamur dhe Pavarësinë tonë.

Të gjithë ata që vijn nga drejtimi i Bernit, Zürichut, St. Gallenit, Frauenfeldit, Schaffhausenit dalja Töss,mandej drejtimi i qendrës, dhe në rrugën Züricherstrasse106,  e gjeni Zentrum Töss, ku keni edhe parkingje të mjaftueshme, rrethë e rrotull Migros-it dhe Coop-it.

Ju mirëpresim me respekt:

Këshilli Organizativ i SH.K.A „ DARDANIA”

[email protected]

Tel: 079 672 41 82