Festë për 8 Mars – Dita e gruas

Më 05 Mars 2017 ( e diele) nga ora 14:00 organizohet festa e 8 marsit ditës më të veçantë për nënat dhe motrat tona, andaj SH.K.A ” DARDANIA” , duke e parë interesimin e madh të anëtareve dhe masës së gjërë, do të organizoj festë vetëm për zonja dhe zonjusha, me këngëtaren e njohur dhe të preferuar Afërdita Demaku dhe Meti Malokun, të cilët do të kujdesen për atmosferën festive të kësaj dite të veqant për gjinin femrore.

Adresse: Hotel Zentrum Töss, Zürcherstrasse 106, 9406 Winterthur.

Hyrja është me pagesë press 20 Fr.- dhe mundësia e rezervimeve është e kufizuar për  shkak të interesimit të madh.

Informatat: www.dardania95.ch, [email protected] dhe Mob: 079 672 41 82

Stasi i SH.K.A “DARDANIA”  ju mirëpret.

Organizatore