DiasporaFlet n’Prishtinë

Me datën 18 gusht, në orën 18:00 në lokalin MIQT Pub do të mbahet takimi i fundit i  diskutimeve në mes te profesionistëve nga diaspora dhe të rinjve të vendit tonë.

Në takimin DiasporaFlet n’Prishtinë, do të diskutojmë rreth mundësive të bashkpunimit në mes të profesionistëve të #diasporës dhe rinisë #kosovare, me folësit e ftuar: Aneta Mihali Xhiku dhe Mikra Krasniqi, të cilët do të ndajnë me ne përvojën e tyre dhe do të diskutojmë rreth përfshirjes së diasporës në ndërtimin e një të ardhmeje të përbashkët.#DiasporaFlet