1 lule për Jasharajt – Ditët e Diasporës

Në kuadër të Ditëve të Diasporës, edhe sivjet Ministria e Diasporës organizon aktivitetin tradicional “1 lule për Jasharajt”, i cili do të mbahet më 1 gusht 2017 në Skenderaj.
Manifestimi do të fillojë tek kompleksi memorial i familjes Jasharaj dhe përfundon me një program kulturor, ku do të performojnë artist nga Kosova dhe Diaspora.