“10 vite pavarësi, me dekada të tëra përpjekje për liri”

Më 18 Shkurt, shoqatat  shqiptare të Kantoni Vaud, me moton “10 vite pavarësi, me dekada të tëra përpjekje për liri” organizojnë së bashku festimin e 10 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

Manifestimi mbahet në Sallën e Spektakleve “Chisaz” në Crissier, Chemin de Chisaz nr.1. Fillon në orën 14.30 dhe zgjat deri në orën 18.00.