10 Vjetori i Pavarësisë së Kosovës në Arizona

Shoqata shqiptare në Arizona të ShBA’së edhe këtë vit organizon ngjarje festive për nder të përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Pasi që këtë vit është 10 vjetori i shpalljes së Kosovës Shtet të Pavarur, kjo shoqatë organizon koncert me këngëtaren nga Kosova, Gili. 

Bileta për të rriturit 65 dollarë, kurse për fëmijët (7-12) 35 dollarë dhe për ata të moshës 4-6 vjeç 20 dollarë.