Ditët e Kulturës Shqiptare në Diasporë – Koncert Muzikor

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike në bashkëpunim me Ambasadën e Kosovës në Londër organizojnë koncert muzikor me artistet Jeta Çitaku (Soprano) dhe Yllka Istrefi (Piano).

Koncerti fillon nga ora 19.00.