Promovimi i produkteve nga Zvicra dhe Austria

Me date 23 gusht 2019 nga ora 17:00 (sot), do te behet prezantimi i kompanive dhe produkteve nga Zvicra dhe Austria. Kjo ngjarje organizohet nga Albanian Diaspora Business Network/ Rrjeti I Bizneseve te Diaspores Shqiptare, dhe mbahet ne Prishtine, Kosove.

Adresa: Hotel Swiss Diamond, kati I Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]
Tel: +383 44 555 512