20 vjetori i themelimit të forumit të studentëve në Mynih

Me rastin e 20 vjetorit të themelimit të forumit të studentëve, akademikëve dhe profesionistëve shqiptarë në Mynih, organizohet një ngjarje festive. 

Prandaj, të gjithë ata që besuan në këtë forum, duke u mbledhur e festuar ngjarje të ndryshme, komuniteti ju fton të bashkoheni në 20 vjetorin e saj, që mbahet më 15 dhejtor 2018. Nën moton “Dielli ynë është vetëm drita, që lind prej nesh dhe udhëton me ne”, ju mirëpresin në lokalin IBZ.