Teuta feston Kuq e Zi

Njoftohen bashkatdhetarët në Zvicër se Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim  me shoqatën  kulturo-artistike “Teuta”, organizon në Lozanë (Zvicër)aktivitetin kulturor për Ditën e Flamurit.

Ky aktivitet mbahet në kuadër të Ditëve të Kulturës Shqiptare në Diasporë.

Data: 1.12.2018

Koha: 19:00

Vendi: Avenue de la Vallonnette 12
1012 Lausanne-Suisse