Shfaqet dokumentari për kombëtaren shqiptare “Battle of Balkans”

Filmi dokumentar “Battle in the Balkans” pasi që u prezantua fillimisht në kinematë amerikane, për t’u ndjekur më pas në të gjitha vendet e tjera, më 8 korrik 2017 do të shfaqet në Londër. 

Lokacioni: Genesis cinema, 93-95 Mile End Road, London, E1 4UJ.
Ora: 18-20:30. 

Dokumentari Battle in the Balkans” (“Beteja në Ballkan”)  prezanton Kombëtaren përmes intervistave me futbollistët, drejtuesit e saj, gazetarët dhe dëshmitarët e asaj që ndodhi në Beograd, në stadiumin “Partizani” mes Serbisë dhe Shqipërisë. Në role, duke dhënë intervista e folur për këtë arritje, regjisori Charlie Askew paraqiti  Lorik Cana, Gianni De Biasi, Paolo Tramezzani, Mergim Mavraj, Shkelzen Gashi

Producentët:
Kreshnik Jonuzi (Top Neck Films)
Luftar Von Rama (Berry Cove Productions)
Charlie Askew (Slightly Askew Films)