Vera te dera | Sommeravslutning

Organizata Rinia Shqiptare me këtë rast ju fton në ngjarjen verore me volejboll, lojëra dhe ushqim të pjekur në skarë si dhe pije freskuese! Të gjithë jeni të mirëseardhur!

VENDI: VOLDSLØKKA, OSLO
ORARI: TË SHTUNËN ME 17 QERSHOR, NGA ORA 13.00.

SKARË
Ne do të përgatisim të gjitha gjërat që duhen për skarë, p.sh. salsiçe dhe lëngje freskuese për të gjithë. Nëse dëshironi mund të merrni/përgatisni ushqimin dhe pijen tuaj.

AKTIVITETET
Do të ketë volejboll, futboll dhe aktivitete të tjera. Nëse dikush ka Kubb, badminton, Frisbee ose gjëra të tjera mund t’i merrni me vete!

“Vera te Dera” është një ngjarje e cila mbahet çdo vit nga Organizata Rinia shqiptare. Kjo është një mundësi e mirë që të jeni aktiv, të kaloni kohë me miqë, të takoni njerëz të rinj dhe ta filloni pushimin verorë me pozitivitet. Sillni një shok/shoqe, ose DHJETË! Neve nuk na pritet të kalojmë kohë me ju!

Keni ndonjë pyetje? Mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected] ose përmes faqes tonë në Facebook.