28 Nëntori – Dita e Pavarësisë së Shqipërisë – Nyon

Shoqata Kulturore Shqiptare në Nyon (SHKSHNRR) ju fton në 107 vjetorin e Festës së Flamurit Kombëtar Shqiptar, me

23 nëntor 2019, prej orës 18:30, në sallën komunale në Nyon (rue des Marchandises 4).

Shkolla shqipe në Nyon me programin e saj vë në dukje rëndësinë e gjuhës, folklorit dhe të flamurit kombëtar, që së bashku janë forcim i identitetit kombëtar shqiptarë.

Programi i festës ofron një udhëtim muzikal nëpër trevat tona nga artistë të ndryshëm. Gjithashtu, do të kemi fatin të kemi në mesin tonë këngëtarët e mirënjohur :

– Ahmet Shkupi,
– Eralda Jashari dhe
– Bujar Isufi dhe Robert Llukaci.

Manifestimi do të përcillet me disa specialitete të kuzhinës shqipëtare.

Hyrja është falas dhe e hapur për të gjitha komunitetet që jetojnë në Nyon dhe rrethinë.

Ju mirëpresim.

https://www.facebook.com/events/472514620059254/
*****************************

Association Culturelle Albanaise de Nyon et Environs (ACANE) vous invite à l’occasion du 107ème anniversaire de la Fête du Drapeau national albanais, le

23 novembre 2019, dès 18 heures 30, à la salle communale de Nyon (rue des Marchandises 4).

L’école albanaise de Nyon, avec son programme, souligne l’importance de la langue, du folklore et du drapeau national, qui, ensemble, renforcent l’identité nationale albanaise.

Le programme de la fête offre la garantie d’un joyeux voyage musical produit par des artistes et interprètes connus. Aussi, nous serons heureux de compter parmi nous nos chanteurs :

– Ahmet Shkupi,
– Eralda Jashari dhe
– Bujar Isufi dhe Robert Llukaci.

La manifestation sera suivie par quelques spécialités culinaires albanaises.

L’entrée est gratuite et ouverte à toutes les communautés vivant dans et autour de Nyon.

Vous êtes les bienvenus.
https://www.facebook.com/events/472514620059254/