Ditët e kulturës shqiptare në Winterthur të Zvicrës

Më 28 Nëntor, Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë, Ministria e Diasporës e Kosovës dhe Qendra Kulturore e Kosovës në Cyrih, në bashkëveprim me Ambasadën e Republikës së Kosovës në Bernë organizon “Ditët e kulturës shqiptare në Zvicër”.

Në kuadrin e këtij manifestimi do të ketë një sërë programesh kulturore dhe artistike, të ndara në tri ditë.
Më 26.11.2017 , Winterthur, në ora 19:30, në Theatham Glers.