LAPSH në St. Gallen organizon festë për 28 Nëntorin

L.A.P.SH. “Naim Frashëri organizonë manifestimin kulturore  kushtuar festës Kombëtare 28 Nëntorit – Ditës së Shpalljes së  Pavarësisë së Shqipërisë ftonë  gjithë bashkatdhetarët, nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës shqipe. Për nder të  këtij manifestimi do të shfaqin një  program të pasur kulturor –artistik me recitime, këngë dhe valle.
Vendi :L.A.P.SH. “Naim Frashëri” –St. Gallen
 Me :03. Dhjetor 2017
 Ora: 13.30